Köp mina böcker här!

2012 gav jag ut mina två första böcker på förlaget Vulkan. Längre ner på sidan ser du hur du kan köpa dem.

   

”När kyrkan står i vägen för Gud” är en debattbok om den svenska kristenhetens identitet, grundad på mina egna upplevelser. I boken berättar jag om hur jag själv och andra utsattes för ett övergrepp i Guds namn, vilket fick mig att för en tid lämna den frikyrka jag tillhörde. Jag diskuterar hur det kommer sig att andliga människor väljer bort kyrkan som plats för sin andlighet, vilken skuld kyrkan själv har i det och hur det skulle kunna ändras.

 Gilla gärna boken på Facebook, gå till den sidan här.

  

 Rymdjournalisten” är en samling noveller, dikter och krönikor inom blandade genrer. Titelnovellen handlar om en journalist från Universal News som tittar till jorden för att höra om det “hänt något” sedan det förra besöket för tretusen år sedan. Några av krönikorna har tidigare varit publicerade i Hudiksvalls Tidning.

Även denna bok kan du gilla på Facebook, gå till sidan här.

Båda böckerna kan beställas på www.vulkan.se eller andra nätbokhandlar, men köper du dem direkt från mig kan du få ett fördelaktigare pris. Gör så här: Betala de böcker du vill ha enligt nedanstående pristabell till mitt bankgiro 5444-0573 . Skicka därefter ett mail till roland@ideverkstad.se och tala om vad du betalat för och vilken adress du vill ha böckerna till, så postar jag böckerna så snart jag matchat mailet mot betalningen.

Alla priser nedan är inklusive pack och porto:

1 ex av “När kyrkan står ivägen för Gud”: 150 kronor
1 ex av “Rymdjournalisten”: 130 kronor 
“Rymdjournalisten” + “När kyrkan står i vägen för Gud”: 200 kronor
2 ex av “När kyrkan….”: 230 kronor
2 ex av “Rymdjournalisten”: 210 kronor 
3-5 böcker: 100 kronor per ex plus 50 kronor för pack och porto
6-10 böcker:  90 kronor per ex plus 70 kronor för pack och porto
Mer än 10 böcker: 80 kronor per bok plus 100 kronor för pack och porto
Mer än 20 böcker: Kontakta mig :-)

 Roland

 

 

Share on Facebook