Författare att hyra

Skrivarbyrå

Jag är en erfaren intervjuare med personporträtt som specialitet. Svenska språket har varit mitt främsta arbetsredskap i det mesta jag gjort under snart 30 års yrkesverksamhet. ”En bra journalist kan bli vad som helst bara han slutar i tid”, sade en chefredaktör till mig en gång. Jag var dagstidningsjournalist i 14 år med empatiska personporträtt som något av min specialitet.

Jag har fortsatt skriva både i arbetet och för nöjes skull. Jag har ibland tagit på mig uppdrag som “spökskrivare” av allt från myndighetsinlagor och memoarer till kärleksbrev (!), men har för närvarande inte utrymme för några större nya projekt.

Mina två första egna böcker gavs ut 2012 på förlaget Vulkan.

 

Rymdjournalisten” är en samling noveller, dikter och krönikor inom blandade genrer.

 

 


 
”När kyrkan står i vägen för Gud” är en debattbok om den svenska kristenhetens identitet, grundad på mina egna upplevelser.

 

 

Båda kan beställas på www.vulkan.se eller andra nätbokhandlar, men köper du dem direkt ur min hand kan du få ett fördelaktigare pris.Nu kan du köpa dem via hemsidan, läs mer här.

Jag hjälper även andra att formulera sig. Att kunna sitt sakområde är en sak – att snabbt och rätt få ner det man vill förmedla på ett papper är en annan sak. Från ditt skriftliga eller muntliga utkast hjälper jag dig att formulera en färdig text, skräddarsydd efter sammanhanget och den effekt du vill uppnå. I många fall kan jag också med min erfarenhet vara ett bollplank som hjälper dig att utveckla själva innehållet.

 

Share on Facebook